Kurus macam saya

Unit Percaya

Sila klik..

Jumaat, 8 Mac 2013

Beli Jam SWATCH..lagi..

He..he...macam banyak sangat jam Swatch kau Speaker kau...eh tapi kalau lebih dari satu tu banyaklah kan...memula dulu beli warna merah hati..tertinggal kat resort di Pulau Pinang (sedih wooo...rege ratus-ratus tinggal macam tu jer..sure kena kebas punya)...kedua pulak warna maroon..tapi dah patah pulak hujungnya tempat nak masukkan tali tu...tapi sebenarnya boleh jer nak baiki..saja jer nak beli baru kaedahnya...nantilah pergi baiki satu set dengan tali..rege baiki adalah RM85 ke atas..mahal giler..sebab diorang tak jual spare part kecik2..terus 1 set...huk hukk...

So kali ni beli jam warna biru hitam pulak (guna duit En Suami bagi hari tu)...tali jenis elastik punya...Sales girl tu cakap..kalau putus..boleh ganti mana-mana tali lain yang awak suka...hi hi...seperti biasa guarantee adalah 2 tahun...nak tengok ke?





Eh..eh..lupa nak story...lepas bayar harga jam..terus dapat kad setarbuck ini yang di dalamnya ada RM10.00...Lepas tu ada sorang member kat opis cakap..hei..setarbuck tu haramlah..jangan guna kat tu..tapi kalau kau tak nak..bagi kat aku...eh#

Sekian.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mm...blh tau harga jam ni brpa?i dpt gift yg sama dr someone...just nk tahu harga..if u dont mind..

Nashrif Karim berkata...

Layari blog jualan jam swatch original
Dgn harga yg jauh lebih murah dari kedai:

Automatic, Gent, Chrono, Aqua Chrono, Stopper, Skinny, Musical, Access

http://www.facebook.com/pages/Kedai-Swatch-Collection/140236162818712

http://swatchcollection.blogspot.com/

Lynda @ Speaker @ Rabbit berkata...

Tanpa nama : saya beli dalam harga RM350..

wannor berkata...

Dari GLENEAGLE ke KLCC cari kedai SWATCH. Semata2 nk tukar tali jam dan bateri. Semlm dah bateri dh meragam..so kebetulan saja dah dkt.. pegi ajelah..Ingat nk tukar cermin sekali sebab dah calar.. tp salesgirl chinese tu kata xboleh sbb jam I tu dibuat terus melekat. So, memang mereka xboleh buat. Xpelah dpt tukar tali dan bateri dan boleh guna kembali I dah cukup happy... tali rm 85 + bateri rm 15 total rm 100. Sebelum ni tali leather dark blue kali ni tukar dar blue tapi mcm getah..